Dolazak u Rijeku

< >
Dolazak u Rijeku Dolazak u Rijeku Dolazak u Rijeku

U Rijeku možete stići iz tri glavna kopnena pravca, ali i morskim i zračnim putem. S ostatkom nas svijeta povezuje niz aviokompanija, a izuzetna kvalitetna mreža hrvatskih autocesta učinit će vaše putovanje ugodnim.


Zrakoplovom

Zračna luka Rijeka udaljena je 30 km od grada i nalazi se na otoku Krku. Informacije o zračnoj luci i redu letenja možete dobiti na njihovim internetskim stranicama, a aviokarte možete kupiti i on-line na internetskim stranicama zračnih prijevoznika ili u nekoj od putničkih agencija.


Automobilom

Izuzetno kvalitetna mreža hrvatskih autocesta učinit će vaše putovanje ugodnim. Svakako pogledajte stanje na cestama prije puta.


Autobusom

Redovitim međunarodnim i domaćim autobusnim linijama Rijeka je povezana s većim gradovima Hrvatske i Europe.


Vlakom

Glavni željeznički kolodvor nalazi se u blizini centra grada. Informacije o prometovanju vlakova možete dobiti na internetskoj stranici Hrvatskih željeznica ili na info šalteru na kolodvoru. Ako imate vremena za razgledavanje grada, vašu prtljagu možete ostaviti u garderobi koja se nalazi u sklopu kolodvora.


Brodom

Brodski terminal nalazi se u središtu grada. Informacije o plovidbenom redu i cijenama usluga te ostale informacije nalaze se na internetskoj stranici Jadrolinije. Karte je moguće kupiti on-line ili osobno u agenciji Jadrolinije na riječkom lukobranu.