Kretanje po Rijeci

< >
Kretanje po Rijeci Kretanje po Rijeci Kretanje po Rijeci

Rijeka ima efikasan javni prijevoz, a dio autobusa je i posebno fin prema prirodi jer voze na stlačeni prirodni plin. Taxiji su zbog povoljnih cijena također dobra opcija za kretanje po gradu, a njihov popis, kao i ostale načine za dolaženje od riječke točke A do riječke točke B donosimo u nastavku.


Javni prijevoz

Javni prijevoz

U riječkom javnom prijevozu prometuju autobusi i to na gradskim (1. zona) i prigradskim linijama (2.,3. i 4. zona). Javni gradski prijevoz prometuje od 5 do 23.30 sati, svakih 15-tak minuta.


Rijeka dostupna hodom

Rijeka dostupna hodom

U Rijeci je sve nadohvat ruke. Dođete li vlastitim prijevozom ili ne, svejedno, priuštite si puno zanimljive šetnje jer na taj način otkrivate male tajne grada.  


Rent-a-car kompanije

Popis kompanija za iznajmljivanje vozila na području Rijeke.

Najam bicikla

Doživite Rijeku na dva kotača.

Parking

U gradu možete parkirati na otvorenim i zatvorenim parkiralištima, garažnim objektima, a svoj automobil možete sigurno parkirati i na duže vrijeme. Na javnim parkiralištima osigurano je i preko 200 parkirališnih mjesta za osobe s invaliditetom.

Taxi

Usluga vožnje taxijem po Rijeci jedna je od najpovoljnijih u Hrvatskoj. U središtu grada nalaze se tri taxi postaje i to na Autobusnom kolodvoru, na Jelačićvom trgu, te na Željezničkom kolodvoru, a tu je i Kombibus taxi koji možete naručiti na svim taxi postajama.