Mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije

Aplikacije koje vaš mobilni uređaj pretvaraju u pravog stručnjaka za Rijeku i okolicu. Pronađite i upoznajte zanimljive lokacije, odaberite smještaj, mjesto za iskušavanje lokalnih specijaliteta, doznajte što se događa po gradu, uskočite u proširenu stvarnost, biciklirajte po Rijeci i okolici bez gubljenja, neka vaši mobilni uređaji budu izvor servisnih informacija...


Bike Rijeka

Mobilna aplikacija Bike Rijeka objedinjava četrdesetak biciklističkih staza koje se protežu kroz 8 gradova i općina Riječkog prstena: Rijeku, Kastav, Klanu, Viškovo, Jelenje, Čavle, Kostrenu i Bakar. Najveća je pažnja posvećena prikazu staza i navigacija po njima, a staze se mogu birati po težini ili jednostavno prema lokaciji na karti.
Navigacija stazom, osim same putanje, prikazuje i statistiku vožnje, vrijeme vožnje, prijeđenu udaljenost i brzinu. Tijekom vožnje, na Google karti prikazane su i atrakcije uz koje se prolazi, moguće je pronaći kontakt informacije o ugostiteljskim objektima, smještaju te ostale pomoćne servise.

Preuzimanje aplikacije 
Android

iPhone