Obilazak s vodičem

Obilazak s vodičem

Razgledajte grad uz pratnju stručnog vodiča, doznajte tajne grada, upoznajte sva njegova lica. Rezervirajte vaš termin i opustite se uz stručno vođenje.


Jedan od najboljih načina da se upozna novo mjesto, njegove prirodne ljepote i kulturno-povijesne znamenitosti je uz pratnju turističkog vodiča. 

 

Znanje i iskustvo stručnih vodiča iz Udruge turističkih vodiča Kvarnera jamstvo je da će vam vaš posjet Rijeci još dugo ostati u lijepom sjećanju. Članovi Udruge istinski su zaljubljenici u svoj kraj i svoj posao obavljaju s veseljem, a moguće je dobiti uslugu stručnog vođenja na engleskom, talijanskom, njemačkom, francuskom, španjolskom, ruskom i mađarskom jeziku. Na stranici Udruge možete pronaći i kontaktirati stručnog turističkog vodiča ili pratitelja za svoj izlet ili putovanje.

Ukoliko želite doživjeti Rijeku na riječki način, vaš izbor je onda RijekaTrips agencije My Travel. Svojim će vas izletima te pričama i anegdotama strastvenih vodiča natjerati da zavolite grad „koji teče“ na način kako ga Riječani vole. RijekaTrips su izleti i ture za manje grupe putnika, a cilj je da bez obzira radi li se o baštini ili gastronomiji, prirodi i adrenalinu ili čistom riječkom rocku, i vi na jedan dan postanete žila kucavica ovoga grada.

 

Svi koji žele prošetati kroz riječke priče, uz putničku agenciju RB Travel imaju priliku da upravo to i učine. Odaberite jednu od njihovih grupnih ili privatnih vođenih tura po našem gradu, prošetajte povijesnom jezgrom, Trsatom, upoznajte našu industrijsku baštinu, posjetite najbolje foto lokacije, počastite se gastro-šetnjom, upoznajte grad uz pratnju profesionalnog fotografa koji će ovjekovječiti vaše zaljubljivanje u Rijeku…