Ideje za boravak

< >
Ideje za boravak Ideje za boravak Ideje za boravak Ideje za boravak Ideje za boravak Ideje za boravak

Želite konkretne prijedloge što vidjeti i što raditi, baš za onoliko vremena koliko imate na raspolaganju i baš za vaše potrebe? Može!


Nekoliko sati u Rijeci

Ako ste u Rijeci na proputovanju, presjedate i imate samo sat ili dva na raspolaganju, iskoristite vrijeme za brzo upoznavanje grada.
Jedan dan u našem gradu

Jedan dan u Rijeci dovoljan je da posjetite najvažnije znamenitosti, a koncentracija zanimljivih sadržaja u centru i njegovoj neposrednoj blizini te dobra povezanost javnim prijevozom olakšat će vaš obilazak.
Tri dana u Rijeci

Tijekom trodnevnog boravka u Rijeci, pruža vam se  mogućnost upoznati grad na više načina: od kulturno-povijesne tradicije grada, prirode, do zabavnog života i bogate gastronomske ponude, a imate dovoljno  vremena i za kratki izlet do riječke okolice.
Rijeka u tjedan dana

Tjedan dana u Rijeci dovoljno je da opušteno upoznate mnoge kutke ovoga grada,  osjetite atmosferu, a vjerojatno se i lagano stopite s riječkim ritmom života.
Obiteljski odmor

Rijeka, grad-prijatelj djece, u svom centru, ali i njegovoj neposrednoj blizini, nudi sadržaje koji će najmlađima i njihovim roditeljima ispuniti boravak
Rijeka u dvoje

Boravak u Rijeci zasigurno će biti još ugodniji ako ga provodite u društvu drage osobe.
Rijeka kao baza za izlete

Zahvaljujući svom iznimnom zemljopisnom položaju, Rijeka se nalazi na sjecištu nekoliko ključnih prometnih pravaca stoga boravak pruža mogućnost organiziranja brojnih turističkih izleta.
Zelena Rijeka

Područje Kvarnera poznato je po miješanju sredozemne i submediteranske, a s druge strane planinsko-kotlinske klime. Ovaj spoj mora i gorja omogućuje razvoj vegetativnog bogatstva
Kulturno-povijesna šetnja

Koncentracija muzeja, galerija i kazališta u samom srcu grada ono je što posjet Rijeci, u smislu kulturno-povijesnog turizma, čini vrlo ugodnim iskustvom.
Za sportske tipove

Posjetom Rijeci i okolnim krajevima, ljubitelji sporta zasigurno će doći na svoje budući da im se pruža mogućnost uživanja u netaknutoj prirodi ili pak u specijaliziranim sportsko-rekreacijskim klubovima grada.
Rijeka za osobe s posebnim potrebama

Grad Rijeka trudi se biti čim pristupačnija za sve građane i posjetitelje, te se u tom smjeru sve više objekata prilagođava za pristup i kretanje osoba s invaliditetom.


Na putu s kućnim ljubimcem

U pratnji svojih vlasnika, četveronožni putnici vrlo su dobrodošli u Rijeku, a sadržaji koji se nude po gradu olakšat će vlasnicima ljubimaca brigu o njima te učiniti boravak ugodnim.