Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


01.02.2020

OSTALO

Antituristički tour Dobrodošli u Rijeku

Antituristički tour Dobrodošli u Rijeku je sastavni dio otvorenja Rijeke - Europske prijestolnice kulture, 1. veljače 2020.

Prostor Plus na tragu predstave Dobrodošli u Rijeku iz 2007. godine, publiku vodi na anti-turističku rutu riječkim turističkim autobusom. U urnebesno smiješnom projektu Žaka Valente, Tanje Smoje (Karolina) i Jelene Lopatić (Ida) otvaraju se aktualne lokalne i globalne teme, bez dlake na jeziku, ne štedeći nikoga sočnih komentara.
Antituristički tour kreće kod Cafe Bar Skradin u Vodovodnoj ulici, a iskrcaj putnika je na istom mjestu uz piće dobrodošlice i fritule.

Ture:
10:00 - 11:30
12:00 - 13:30
14:00 - 15:30

Rezervacije za Antituristički tour Dobrodošli u Rijeku su obavezne i zaprimaju se na mail prostorplus@gmail.com. Potrebno je naznačiti ime i prezime posjetitelja i sat početka izvedbe za koju se rezervira mjesto. Ulaz je besplatan.
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.