28 28°C

Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


Festival znanosti

razne lokacije
16.04.2018 - 21.04.2018

OSTALO

Festival znanosti

Festival znanosti 2018., šesnaesti po redu, kao glavnu tema ove godine ima – otkrića. Kao i svake godine, sprema se mnoštvo predavanja, diskusija, radionica, interaktivnih prezentacija i igara, te drugih zanimljivih događaja. Popularno-znanstvena predavanja ove se godine ponovno vraćaju na Kampus na Trsatu, a mnogobrojna zbivanja će se odvijati i u Prirodoslovnom muzeju Rijeka, Astronomskom centru Rijeka, Gradskoj vijećnici, knjižnicama, školama, vrtićima itd., a Festival znanosti će posjetiti i mjesta u okolici Rijeke.

Festival znanosti manifestacija je koja za cilj ima popularizaciju znanosti, a održava se još od 2003. godine na razini cijele Hrvatske. Sadržaji festivala namijenjeni su svim dobnim skupinama, uključujući i djecu predškolske dobi, budući da je već u najmlađoj dobi važno započeti upoznavanje djece sa znanošću i razvijanje njihovog kritičkog razmišljanja.

Cjelokupni program možete preuzeti na stranicama Festivala znanosti.
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.