Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


Ljeto na Gradini

Trsatski kaštel
19.07.2020 - 05.09.2020

OSTALO

Ljeto na Gradini

Riječanke i Riječani, kao i posjetitelji iz cijele regije, već znaju da se Trsatska gradina u najtoplijem godišnjem dobu pretvara u oazu dobre glazbe, smijeha i jedinstvenih umjetničkih izričaja, a ove će godine to ponosno učiniti jubilarni 15. put! Iako nas je 2020. godina odvela u nekom neočekivanom smjeru, a neizvjesnost pratila na svakom koraku, Trsatski kaštel otvorit će svoja vrata posjetiteljima koji željno iščekuju povratak na gledalište s najljepšim pogledom na grad!

Kroz proteklih 14 godina program Ljeta na Gradini vjerno je pratila mnogobrojna publika, koja je s izvođačima stvarala jedinstven doživljaj ljetnih večeri. Ove će godine, iako u smanjenom obimu, jedna od najpoznatijih riječkih pozornica ugostiti 130 izvođača, a kroz 13 programa zadovoljni će biti ljubitelji dobrih komedija, vrhunske glazbe, plesa i što je najvažnije - dobre zabave. Otvaranje ovogodišnjeg izdanja zakazano je za nedjelju 19. srpnja - uz tematsku manifestaciju Gradina Dance Art, a jedinstven umjetnički program, posebno prilagođen prostoru Nugentova parka, posjetitelje će uvesti u ovogodišnje Ljeto. Festival traje do 5. rujna, a što nas sve očekuje možete provjeriti u programu koji će biti objavljen kroz nekoliko dana. I ove će godine odisati svojim poznatim šarmom, uz obvezno pridržavanje svih mjera i preporuka koje propisuje Stožer civilne zaštite.

Program Ljeta na Gradini 2020

19.7. Otvaranje Ljeta na Gradini: Tematski program: Gradina Dance Art
21.7. Dramska predstava: Ocat i sin
25.7. Koncertni nastup: Damir Kedžo
29.7. Dramska predstava: Muškarci su s Marsa, žene su s Venere
8.8. Glazbeni program: BSH Trsat Castle | Adria Sunset Session
13.8. Dramska predstava: Ja, tata!
20.8. Koncertni nastup: Queen Real Tribute Band - OTKAZANO
25.8. Koncertni nastup:”9 of 3”-Ivan Pešut,Bruno Kovačić i Miroslav Lesić
29.8. Koncertni nastup: Alen Brentini & Whiteheads
3.9. PAR Gradina znanja
5.9. Večer magije i iluzije by Andrej Škedel

Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.