7 7°C

Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


Rijeka Trail 2018., utrka

Trsatski kaštel
09.06.2018

SPORT

Rijeka Trail 2018., utrka

2. trail running utrka Rijeka Trail 2018. održat će se u subotu, 9. lipnja 2018. godine sa startom i ciljem u Rijeci, točnije na Trsatu / Trsatska gradina.

Utrka je dio serijala Kvarner Trails u koji su uključene trail running utrke: Hahlići Trail, Risnjak Trail i Učka Trail koje, osim konkretnog sportsko-turističkog produkta, za cilj imaju promociju Kvarnera i njegovih prirodnih znamenitosti te staza pogodnih za hiking i trail trčanje i čija posjećenost i pozitivni sportsko-turistički učinci rastu iz godine.

U 2017. godini serijal Kvarner Trails okupio je ukupno 1.527 natjecatelja iz 29 država: Austrija, Hrvatska, Velika Britanija, Italija, Poljska, Slovenija, Slovačka, USA, Bosna i Hercegovina, Danska, Njemačka, Mađarska, Latvija, Norveška, Portugal, Rusija, Švicarska, Belgija, Izrael, Australija, Kanada, Kina, Češka, Finska, Francuska, Nizozemska, Rumunjska, Srbija i Švedska.
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.