28 28°C

Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


25.05.2017 - 27.05.2017

OSTALO

Hrvatski Burlesk i Kabaret Festival

Brod Marina će od 25. do 27. svibnja ugostiti prvi hrvatski burlesk i kabaret festival. Ovim festivalom posjetitelji će dobiti mogućnost upoznati jednu vrlo posebnu vrstu umjetnosti, ali i strast i puno pozitivne energije koja stoji iza nje - burleska nije samo show, nego je i način života.
Performeri iz ukupno 19 zemalja dolaze u Rijeku pokazati svoje unikatne kostime i očarati prisutne svojim nastupima. Najavljeno je i niz radionica, profesionalna fotografiranja, izložba slika Molly Moonstone iz Finske, sajam s domaćim i internacionalnim izlagačima, tattoo artisti… Prva večer „Welcome Aboard“ uključuje miješani kabaret i burlesk program te natjecanje samo za dečke u kojem će se tražiti najbolji Boylesque. „The Awards. The Circle of Stars“, druga večer, posvećena je svim modernim burleskama, uz natječaj za najbolju Neo burlesku. U posljednjoj gala večeri „Port of Glamour“ natjecat će se performeri za najbolji kabaret nastup i klasičnu burlesku. Gosti će se isto moći natjecati za nagradu „Best dressed guest“, a bit će organizirana i lutrija.
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.