26 26°C

Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


24.08.2018 - 25.08.2018

GLAZBA

Dark Circle Fest 2018.

24. i 25. kolovoza 2018. godine, Dark Circle Festival ponovno otvara svoja mračna vrata i uz malu prilagodbu imena donosi nastup dva svjetski poznata headlinera: The Crown i Belphegor te čak 28 bendova iz Hrvatske i svijeta. Na atraktivnoj lokaciji u napuštenoj tvornici Hartera posjetitelje najmračnijeg festivala na Balkanu očekuje nastup bendova iz Irske, Švedske, Slovenije, Italije i Austrije no ipak sa naglaskom podrške domaće scene bendova iz Hrvatske: Core of Creation, Decomposing Entity, Defiant, E.N.D., Kymera, Mburns, Omnivore, Sailing to Nowhere, Sufosia, Theories Divide, Throattwister, Wolves Within, Zenoth i Zvijer.

Velika novost je da se osim već poznatog glavnog stagea pod nazivom Dark Stage, od ove godine uvodi još jedan pod nazivom CHAOS STAGE na kojem će u 2 dana nastupiti čak 14 bendova: Dickless Tracy, Disbaja, Eho, Emphasis, Iamdisease, Inverted Pussyfix, Krlja, Left to Strave, Lord Drunkalot Mamut, Negative Slug, Omega Sun, Reverse Gangbang i Shin.

Četiri floora, mnoštvo zabavnog programa, party i kupanje na plaži te besplatan prijevoz na isti, jeftiniji prijevoz vlakom na festival, kamp, atraktivna posta-apokaliptična lokacija, video projekcije i dekoracije, glam after party, zabavne igre, niske cijene hrane i pića, velik i interesantan merch, te preko 30 pomno biranih bendova savršen su poziv za sve ljubitelje žestokih nota da se sa ljetom pozdrave na Dark Circle Festivalu koji i dalje ponosno održava najpristupačniju cijenu festivalske ulaznice.

Ulaznice će uskoro biti u prodaji, a od ove godine ulaznice će biti moguće kupiti na službenom webu festivala po cijeni od:
FESTIVALSKA (pretprodaja): 140 kn
FESTIVALSKA (na dan): 180 kn
JEDNODNEVNA (pretprodaja): 110 kn
JEDNODNEVNA (na dan): 130 kn
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.