Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


Maškarani tanci

Narodna čitaonica Kostrena sv. Lucija
12.01.2019 - 06.03.2019

OSTALO

Maškarani tanci

Maškarani tanci održat će se 12., 19. i 26. siječnja. Za zabavno - glazbeni program zadužena je grupa Venus iz Kraljevice. Maškare i ostale posjetitelje očekuje raznovrsna ugostiteljska ponuda po pristupačnim cijenama, tombola, a nagrađivat će se najbolja pojedinačna i najbolja grupna maska. Organizirane maškarane grupe mogu se unaprijed najaviti i rezervirati svoj stol(ove) na broj telefona 098/906 - 4713. Špažićari će u znak dobrodošlice kao pravi domaćini organizirane maškarane grupe (od minimalno 10 ljudi) počastiti kao i proteklih godina kupusom i kobasicama te domaćim fritulama i kroštulima.
Špažićari ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje željne zabave i maškaranog kravala da svojim dolaskom uveličaju ova maškarana događanja, da se uz pokoje piće i ples svi zajedno zabave do ranih jutarnjih sati. Jer, maškare su odvajkada mjerilo za dobru feštu.
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.