7 7°C

Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


Izložba fotografija "Nasmijana lica Riječkog karnevala"

Kao lijepi epilog i podsjetnik na šarene karnevalske dane, od 15. do 25. veljače na izložbenim će panoima na Korzu biti postavljena humanitarna prodajna Izložba fotografija "Nasmijana lica Riječkog karnevala" Foto studija Kurti. Sva sredstva od prodaje fotografija ove su godine namijenjena udruzi „Riječko srce“ koja će sredstva usmjeriti za kupovinu novog stroja za brailleovo pismo za Odjel za djecu s oštećenjem vida u OŠ Pećine.
Fotografije će se moći pogledati i odabrati na velikim izložbenim panoima na riječkom Korzu od 15. do 25. veljače, a još veći izbor fotografija moći će se naći na internetskim stranicama www.fotokurti.com i u Foto studiju Kurti do 31. ožujka. Fotografije će se moći kupiti uokvirene, veći format 30x45 po cijeni od 150 kuna, manji format 15x21 po cijeni od 50 kuna, a naručuju se direktnom uplatom na račun udruge „Riječko srce“. Uplatnice će se moći naći u svim poslovnicama Foto studija Kurti te u Turističkom informativnom centru na Korzu.
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.