Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


20.08.2019
U 21.30 sati
GLAZBA

Nikolina Tomljanović, koncert

Nikolina glazbenim vodama plovi više od 25 godina, nekad kao članica zbora Putokazi, kao članica grupe E.N.I. te kao samostalna izvođačica od 2014. godine. U prosincu 2018. izdaje svoj album prvijenac „Put po mom“ na kojem surađuje s mnogim autorima poput Mije Dimšić, Uršule Tolj, Marijana Jelenića (Nola), Sandra Bastiančića (En face) te producentima Robertom Funčićem, Vedranom Križanom, Nikšom Bratošem, Matejem Zecom i Nenom Belanom.
Nikolina je odabrala svoj put - pop country, pa su njezine pjesme prepoznatljiva stila. Brojni nastupi uz veći broj pjesama iz samostalne karijere dopunjeni su obradama sličnog prizvuka pa se tako mogu čuti pjesme poput „Jolene“ i „Islands in the stream“ Dolly Parton ili „Nothing breaks like a heart“ Miley Cyrus. Nikolini se na nastupima često pridružuje Sandro Bastiančić (En face) s kojim ima dva dueta, a na nastupu u okviru Ljeta na Gradini ponovno će zapjevati zajedno. Pozornicu s najljepšim pogledom Nikolina će podijeliti s ostalim članicama grupe E.N.I., a pridružit će im se i Crooks & Straights.
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.