28 28°C

Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


Picnic - festival craft piva i roštilja

Ljetni vrt ispred Guvernerove palače
11.05.2018 - 12.05.2018
od 19 do 2 sata
OSTALO

Picnic - festival craft piva i roštilja

U Rijeci će se, po prvi put, održati Picnic - Festival craft piva i roštilja, u organizaciji tvrtke Beercoin i produkciji Boom Bara iz Rijeke. Festival će se održati 11. i 12. svibnja, na predivnom prostoru parka Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka - Guvernerove palače, a posjetiteljima će ponuditi uživanje u vrhunskom craft pivu te zalogajima u pripremi majstora roštilja. Bit će to izvrstan spoja ambijenta i uživanja u pivu poznatih craft pivara te gastro delicijama, ali i u bogatom zabavnom programu.

Festival će se održavati tijekom navedenih dana i to u terminu od 19 do 2 sati, ulaz će prvoga dana biti slobodan za posjetitelje, dok će se drugog dana naplaćivati 30,00 kn. U petak, 11. svibnja, posjetitelje će zabavljati Two Stupid Dogs te DJ Alen Tibljaš, dok će u subotu svoje nastupe održati bandovi Coffee Shop Acoustic te megapopularna Vatra.

Specifičnost će biti i sredstvo plaćanja - Beercoin, posebna valuta koju će posjetitelji moći dobiti u zamjenu za novac na blagajnama festivala, a najavljena je i radionica varenja piva pa će svi zainteresirani moći naučiti sve o samom procesu izrade ovog omiljenog pića. Organizator priprema još zanimljivih novosti koje će uskoro predstaviti te je za vjerovati da će Rijeka dobiti jednu doista zanimljivu, sadržajnu i atraktivnu manifestaciju.
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.