7 7°C

Kalendar događanja


Datum: od Do Prikaži


Rijeka Nautic Show , sajam

Putnička obala
28.09.2018 - 30.09.2018

OSTALO

Rijeka Nautic Show , sajam

Krajem rujna riječka luka postaje prava poslastica za sve ljubitelje nautike. Šesto izdanje nautičkog sajma otvara svoja vrata 28. rujna u 11 sati. Rijeka Nautic Show okuplja entuzijaste zaljubljene u plovidbu, nautičare, jedriličare, sportske i rekreacijske ribolovce te sve one koje uživaju u čarima mora. Na ovogodišnjem sajmu organizator, Zajednica tehničke kulture Rijeka, najavljuje sudjelovanje velikog broja izlagača koji će predstaviti izbor plovila, brodskih motora i opreme svjetskih proizvođača.


Zajednica tehničke kulture Rijeka je neprofitna organizacija čiji je isključivi interes organizirati kvalitetan i održiv sajam, a a njezino iskustvo u organizaciji velikih manifestacija opravdava to povjerenje. Grad Rijeka kao glavni pokrovitelj ove manifestacije uz supokrovitelje; Lučku upravu, Luku Rijeka, PGŽ, HGK ŽK Rijeka i TZ grada Rijeke pruža punu podršku projektu koji je bitan čimbenik razvoja nautičkog turizma i proizvodnje, te promociji riječke luke i njezinih mogućnosti i prednosti.

 

Više informacija o Rijeka Nautic Showu
Svi programi su podložni promjenama. Svu odgovornost za promjene snose organizatori i Turistička zajednica grada Rijeke nije odgovorna za eventualne promjene u posljednji trenutak.