15 15°C

Mjesta za izlaske

Pronađite vaše mjesto za zabavu u nekom od brojnih klubova u gradu.


Teatro Lounge Bar

Prikaži na mapi

Adresa: Verdieva 3a


Rakhia bar

Prikaži na mapi

Adresa: Andrije Medulića 5


galileo.jpg

Galileo bar

Prikaži na mapi

Smješten na atraktivnoj lokaciji u sklopu Astronomskog centra Rijeka, Galileo bar može se pohvaliti spektakularnim pogledom na Rijeku, a zovu ga i epicentrom hedonizma.

Adresa: Sveti križ 33
Web stranica: www.galileobar-rijekaac.com.hr


Grcevo_02.jpg

Pajol bar

Prikaži na mapi

Simpatični i nepretenciozni ljetni bar smješten na samoj plaži, preko dana idealno mjesto za ispijanje hladnih napitaka ispod suncobrana, a navečer često nudi i razna kulturno-zabavna događanja.

Adresa: Plaža Grčevo


bard.jpg

Celtic cafe Bard

Prikaži na mapi

Smješten u samoj jezgri starog dijela grada, Celtic Caffe Bard nudi uživanje u vrhunskom izboru pića, posebice pivi i keltskoj glazbi, jazzu…

Adresa: Trg Grivica 6B


Fashion café Lobby

Prikaži na mapi

Adresa: Pavla Rittera Vitezovića


NUbar Lounge

Prikaži na mapi

Lounge bar idealno je mjesto za dnevna i večernja druženja u moderno uređenom prostoru ili na prekrasnoj vanjskoj terasi. Uz razne programe za sve ukuse, izdvajaju se plesne tango i salsa večeri i r'n'b i house partyji.Adresa: Turkovo 35


milord.jpg

Milord pub

Prikaži na mapi

Smještaj ovog puba izvan centra grada uopće ne smeta da privlači veliki broj ljudi koji dolaze zbog ugodne atmosfere, kreativno uređenog prostora, čestih live nastupa i preko 40 vrsta pivi.

Adresa: Srdoči bb


badi-pub.jpg

Badi pub

Prikaži na mapi

Badi pub je uvijek bio i ostao "home of good music" za sve željne dobre zabave uz blues, rock'n'roll i metal glazbu.

Adresa: Frankopanski trg 1


Empeduja Beach Bar

Prikaži na mapi

Adresa: Bivio


pepe-rosso.jpg

Pepe rosso bar

Prikaži na mapi

Pepe Rosso je konoba, ali ne sasvim obična. Tango i salsa večeri, svakovrsne promocije – od vina do književnih djela, izložba i performansa, zabava uz DJ-a ili živu svirku, sve je to dodatak mediteranskim okusima koje možete isprobati na ovom neumornom mjestu.

Adresa: Verdijeva 19a


H2O

Prikaži na mapi

Adresa: Riva 18


Cukarikafe bar

Prikaži na mapi

Okupljalište za mlade i sve one koji se tako osjećaju, podjednako dobro funkcionira po danu i na večer. Poseban je po svojem kreativnom uređenju, opuštenoj glazbi i ugođaju koji se za toplija vremena seli i na dvije terase.

Adresa: Trg Jurja Klovića 4


pommery.jpg

Champagne bar Pommery

Prikaži na mapi

Pommery nudi cjelodnevnu zabavu s preko dvadeset vrsta pjenušavih vina i šampanjaca koji se poslužuju na čašu, kao i ostala kvalitetna pića. Smješten na Korzu, nezaobilazno je mjesto za sve generacije koje vole zabavu uz posljednje hitove.

Adresa: Korzo 33


Book caffe Dnevni boravak

Prikaži na mapi

Adresa: Ciottina 12a


Tunel

Prikaži na mapi

Koncerti, jam sessioni, stand-up komedije, predavanja, izložbe, zabave, sajmovi rukotvorina, slučajni susreti..., a sve to ispod pruge sa zvučnom podlogom urbane glazbe u svim svojim varijacijama, s naglaskom na živoj svirci nakon kojih nastupaju dj-i.

Adresa: Školjić 12


King's Caffe

Prikaži na mapi

Caffe/pub u centru grada u unikatnom i ugodnom ambijentu nudi standardni i prošireni izbor kava, čajeva, piva i kvalitetnih vina. Psi su dobrodošli, a elektroničke je ljubimce moguće napuniti za svakim stolom. Televizija se pali nedjeljom koja je rezervirana za sport, a ljubitelji šaha mogu na šanku zatražiti šahovske figure. Plaćanje gotovinom, debitnim i kreditnim karticama.

Adresa: Frana Kurelca 3a


Pivnica Cont

Prikaži na mapi

Adresa: Šetalište Andrije Kačića Miošića 1
Tel.: +385 51 282 374


Pizzeria Lounge Boonker

Prikaži na mapi

Adresa: Istarsko pristanište bb
Tel.: +385 91 600 9236
Web stranica: www.boonker.hr


Club Boa

Prikaži na mapi

Klub smješten u samom centru grada koji nudi opuštenu zabavu uz DJ-e, gdje svatko može naći svojih 5 minuta dobre glazbe. Preko dana ugodno mjesto za ispijanje kave koje se u toplijim danima širi i na dvije terase.Adresa: Ante Starčevića 8


Lujzijana Caffe Bar

Prikaži na mapi

Adresa: Franje Račkoga 68


nad urom.jpg

Caffe bar Nad urom

Prikaži na mapi

Na zadnjem katu robne kuće Korzo, s pogledom na riječke krovove i Korzo, caffe bar Nad urom nudi osvježenje i opuštanje nakon shoppinga, a vikendom živu glazbu.

Adresa: RK „Korzo“ - Trg Ivana Koblera 1/IV


King's Caffé Food pub

Prikaži na mapi

Adresa: Verdijeva 7B
Tel.: +385 91 605 4587


Morski prasac beach bar

Prikaži na mapi

Ovaj bar na plaži Igralište na Kantridi ljetno je okupljalište ljubitelja alternativne kulture. Po danu idealno mjesto za osvježiti se nakon kupanja, a navečer nudi razne umjetničke i glazbene programe, često uz besplatne pržene ribice.Adresa: Plaža Igralište


Nemo pub

Prikaži na mapi

Adresa: Titov trg 2b


Flamingo Sweet & Wine Bar

Prikaži na mapi

Autentičan bar s atmosferom Rijeke i Opatije osamdesetih. Uz jedinstveni ambijent, bogatu ponudu i pažljiv odabir glazbe, opustite uz pogled koji nema cijenu.

Adresa: Riva 6


indigo.jpg

Club Indigo

Prikaži na mapi

Indigo se nalazi u samom centru grada, namijenjen za dnevno opuštanje u zanimljivo uređenoj unutrašnjosti ili na terasi, ali i za noćnu zabavu uz narodnu muziku.Adresa: Stara vrata 3


Gardens bar

Prikaži na mapi

Mali lokal za veliku zabavu – preko dana nudi opuštanje na terasi s prirodnim hladom i pogledom na riječku luku, a navečer se pretvara u mjesto za izlaske.

Adresa: Riva 6


Klub Teuta

Prikaži na mapi

 Adresa: Užarska 1


code.jpg

Code bar

Prikaži na mapi

Bar na samom Korzu, idealan za jutarnje kave, ali i lude noćne izlaske koji često počinju after job partyjima uz tamburaše i nastavljaju se do kasno u noć.

Adresa: Korzo 41d


Bar Bar

Prikaži na mapi

Jedna posve neobična zalogajnica. Ovdje se može naći za svako nepce ponešto, kavu se može popiti u društvu kroasana, prhkih keksiju s džemom i bademima ili pak s čašom svježe cijeđenog soka, ljubitelji pive mogu uživati u preko trideset vrsta njihovog najdražeg pića, ako guštate u vinu tu je bogata vinska karta, a nudi se i preko 10 vrsta whiskya, sve to često uz dobru (živu) glazbu.

Adresa: Pod kaštelom 3
Web stranica: www.bar-bar.eu


zivot.jpg

Život

Prikaži na mapi

Adresa: Ružićeva 2


river-pub.jpg

River pub

Prikaži na mapi

River Pub nudi mogućnost da se uvjerite da je nešto keltskog duha očuvano i u Rijeci. Opušteno mjesto s bogatom ugostiteljskom ponudom i uvijek novim zabavnim sadržajima.

Adresa: Frana Supila 12


Pogon kulture

Prikaži na mapi

Adresa: Strossmayerova 1


Omladinski kulturni centar Palach

Prikaži na mapi

Najstariji riječki rock klub nudi čak dva koncertna prostora namijenjena šarolikom društvu izvođača - riječkim bendovima, važnijim rock i alter sastavima šire okolice, glazbenom podzemlju... Palach u svom sastavu ima i studentsku Galeriju S.K.C. i multifunkcionalnu dvoranu.

Adresa: Kružna 8


phanas.jpg

Phanas pub

Prikaži na mapi

Pub u centru grada, uređen u skladu sa svojom pozicijom u blizini mora, mjesto je za popiti odličnu kavu, pohoditi after job party ili ostati do sitnih jutarnjih sati uz bogati bar, nastupe uživo i razne partyje.

Adresa: Ivana Zajca 9
Web stranica: www.phanas.hr


Mali rock

Prikaži na mapi

Rock caffe ili Mali Rock mali je kafić u uskoj uličici na Sušaku u kojem se pušta manje-više rock.

Adresa: Derenčinova 9


Tapas bar Pet Jedan

Prikaži na mapi

Adresa: Riva 14
Tel.: +385 91 619 1182


Insomnia Club & Lounge bar

Prikaži na mapi

Adresa: Riva 14


Club Crkva

Prikaži na mapi

Crkva je posvećena elektroničkoj glazbenoj kulturi u svim svojim varijacijama pokreta, oblika i zvukova. Crkva je umjetnost, kreacija, sadašnjost, budućnost, osmjeh, revolucija i evolucija. Crkva je mir, ljubav, jedinstvo i poštovanje.

Adresa: Ružićeva 22


Caffe bar Corto Maltese

Prikaži na mapi

Adresa: Riječki lukobran 1


Garçon Bar

Prikaži na mapi

Garçon Bar nalazi se u strogom centru grada. Ujutro i popodne idealno je mjesto za popiti šalicu kave ili nekog drugog omiljenog napitka, a navečer bar gdje ćete naići na puno dobre zabave - svirke uživo, studentske noći, karaoke i razni tematski patyji uz vrhunskog DJ-a i uvijek zgodne hostese, rutina su svakog vikenda u Garçon Baru.

Adresa: Koblerov trg bb


Fiorello pub

Prikaži na mapi

Prijateljsko i ugodno mjesto na Korzu koje svoje ime duguje dugogodišnjem gradonačelniku New Yorka Fiorellu La Guardi koji je na katu iste kuće obitavao za vrijeme svoje kratke diplomatske karijere u Rijeci. Od nedavno u ovom pubu svoj stol ima i statua Fiorella u prirodnoj veličini.

Adresa: Korzo 2d


Klub mladih Rijeka

Prikaži na mapi

Klub mladih Rijeka neprofitni je klub osnovan od grupe aktivista. Klub aktivno kreira kulturne, edukativne i zabavne programe za mlade.

Adresa: Erazma Barčiča 9a
Web stranica: www.klubmladihrijeka.hr


Caffe bar-Night bar Karolina

Prikaži na mapi

Caffe smješten tik uz more, s velikom terasom s koje možete po danu ispraćati i dočekivati brodove u riječkoj luci, a na večer slijedi zabava uz plesnu glazbu.

Adresa: Gat Karoline Riječke


Bačva Pub

Prikaži na mapi

Bačva pub smješten je u centru grada u blizini hotela Bonavia. Nudi svakodnevne akustične koncerte, bogatu vinsku kartu, koktele po posebnim recepturama, velik izbor whiskeya, smoothija, prirodnih sokova te najkvalitetniju kavu spravljenu sa svježim sojinim ili ječmenim mlijekom.

Adresa: Dolac 8


Wine & Coffee bar Kod Zajca

Prikaži na mapi

Mjesto gdje si možete s užitkom priuštiti preko 100 etiketa vrhunskih vina, pjenušaca i šampanjaca, te vrhunsku Illy kavu.

Adresa: Verdieva 7a


sabrage.jpg

Sabrage pub

Prikaži na mapi

Sabrage Pub… cool ljudi, kvalitetna vina i kokteli, belgijsko pivo, ugodno osoblje i dobra glazba – mjesto gdje zabava počinje.

Adresa: Partizanski put bb


beertija2.jpg

The Beertija / Klub.

Prikaži na mapi

Pub na Trsatu s preko 120 vrsta piva, koji na katu ispod krije klub u kojem se organiziraju live svirke domaćih i stranih punk/rock/indie/stoner bendova.Adresa: Slavka Krautzeka 12


nina2.jpg

Club Nina 2

Prikaži na mapi

Preko tjedna savršen ambijent za ispijanje omiljene kavice, uživanje u koktelima tik do mora, s pogledom na luku, terminal i Opatiju, a preko noći nezaobilazna stanica mladih raznih generacija i stilova do kasno u noć. Nina se sastoji od tri zone: krma – main floor za ples i zabavu, pramac – floor za clubbing koji se sastoji od unutrašnjeg i vanjskog dijela, te Disco room – najšareniji klupski dio broda, koji subotom od ponoći pa sve do 6 ujutro pleše u ritmu house groovea & fashion housea.Adresa: Adamićev gat


Brod Marina

Prikaži na mapi

Nakon karijere putničkog plovila s možda najdužim vijekom plovidbe na svijetu (1936. - 2006.) brod Marina usidren je u Riječkoj luci i nastavlja život kao bar i mjesto dobre zabave.Adresa: Adamićev gat