Suvenirnice

Riječ suvenir dolazi od francuske riječi souvenir i znači sjećanje. Ponesite sa sobom kući opipljivo sjećanje na Rijeku.


Turistički informativni centar

Prikaži na mapi

Uz brošure o Rijeci i okolici, Turistički informativni centar nudi i mogućnost kupnje suvenira s markicom “Izvorno riječko” i “Osobita kvaliteta”, a proizvodi, nositelji tih kategorija, svojim osnovnim značajkama zadovoljavaju visoke svjetske kriterije, a karakteristični su za grad Rijeku.

Adresa: Korzo 14


mala galerija.jpg

Riječke galerije i trgovine

Prikaži na mapi

Riječke suvenire može se pronaći u odabranim galerijama i trgovinama koje su dobile na korištenje  markice “Izvorno riječko” i “Osobita kvaliteta” – Mala galerija Bruketa (Užarska 25), Atelijer Rogić (Užarska 15b), Galerija RiArt (Marka Marulića 10), gift-shopovi u RK Korzo i RK Ri, na kioscima Tiska i iNovina te zlatarni Grubišić (Matije Gupca 15a).
Online kupovina suvenira

Prikaži na mapi

Autohtone riječke suvenire možete kupiti i putem interneta, u našem web-shopu.


Šta da?!

Prikaži na mapi

Trgovina 'Šta da?!' izvorno je riječka. Asortiman torbi, majica, jastuka, nakita s ovim sloganom prerasla je iz gradske poštapalice u prepoznatljivi brend. Trgovina se nalazi u Starom gradu, u samoj jezgri Rijeke.

Adresa: Užarska 14


Fan Shop NK Rijeka

Prikaži na mapi

Adresa: Pavla Rittera Vitezovića 1b


Laurin kutak

Prikaži na mapi

Ova galerija/suvenirnica/papirnica smještena je u samom centru Trsata, u jednom od najljepših dijelova grada Rijeke, između Trsatskog svetišta i osnovne škole. Laurin kutak nudi originalne unikatne radove lokalnih umjetnika, domaćih radinosti i obrta – keramiku, slike, nakit i mnoštvo drugih sitnica koje će vam ostati trajni podsjetnik na dolazak u Rijeku.

Adresa: Slavka Krautzeka bb


Croatia in a Box

Prikaži na mapi

Croatia in a Box je izbor najboljih hrvatskih proizvoda gastronomske ponude, dizajna i kulture. U Croatia in a Box suvenirnici , koja se nalazi odmah tik do katedrale Sv Vid, pronađite hrvatski dizajn odjeću, torbe, nakit, dekorativne premete, uporabne predmete, slatke i slane proizvode naših malih proizvođača, hrvatske igračke i ostale visokokvalitetne suvenire. Često se organiziraju prezentacije proizvoda uz degustacije, te razne promotivne akcije i edukativno-kreativne radionice vezane uz predstavljanja proizvoda.

Adresa: Grivica 6a
Web stranica: www.croatiainabox.com


Primorsko-goranska Kašetica

Prikaži na mapi

Primorsko-goranska Kašetica je brend koji okuplja proizvođače autohtonih proizvoda naše županije i novootvoreni izložbeno-prezentacijski Centar autohtonih proizvoda na prvom katu Primorske kuće. Cilje Kašetice je postati mjesto razmjene znanja i centar okupljanja svih proizvođača autohtonih proizvoda, ali i kreativnih iskoraka srodnih udruga, institucija i građana Županije koji su bazirani na proizvodima koji promiču ekološku proizvodnju i promoviraju ideje razvoja ekološke svijesti i održivog turizma.

Adresa: Krojačka 1
Web stranica: cprr.hr