Zabavni sadržaji


Fox in a box Room escape Rijeka

Fox in a box je igra uživo namijenjena grupama od 2 do 5 osoba. Zadatak grupe je u 60 minuta savladati brojne zagonetke i pobjeći iz tematski uređene sobe. Zadatak je jednostavan, ali izazovan: za pronalazak izlaza neophodan je timski rad.
Jeste li kada zamišljali kako je to pobjeći iz zatvora? Ili opljačkati banku? U Room escapeu Rijeka možete se okušati u obje uloge. Ukoliko niste igrali Room escape igre ranije, preporuča se najprije odigrati „Zatvor“ koji je malo linearniji i lakši za početnike, dok je „Centralna banka“ namijenjena iskusnijim igračima.
Termini: 16.30, 18, 19.30 i 21 sat
Cijena za grupu od 2 do 5 osoba: 400,00 kn


Adresa: Jelačićev trg 10/I
Tel.: +385 98 386 982
E-mail: info@foxinaboxrijeka.hr
Web stranica: www.foxinaboxrijeka.hr


Adrenalinco - indoor adrenalinski park

Željni ste zabave i uzbuđenja? Previše ste pod stresom? Tražite mjesto za teambuilding sa svojim kolegama? Ili nemate ideje za proslavu dječjeg rođendana? U indoor parku Adrenalinco sigurno naći ćete savršenu aktivnost za sebe.
Dogovorite team building i povedite svoje kolege na dnevnu dozu adrenalina. Paintball, ljudski stolni nogomet ili bilo koja druga sportska aktivnost iz ponude parka Adrenalinco nasmijat će vas i opustiti za nove radne pobjede. Ako ste iscrpili sve ideje za rođendane vaših najmlađih, tu su zorb nogomet, zip line, penjanje i prelaženje mostova koji će djecu oduševiti i učiniti im rođendan posebnim.
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 16 do 22 sata / subotom i nedjeljom od 10.30 do 22 sata


Adresa: Brajdica 3/5
E-mail: adrenalinco@yahoo.com
Web stranica: adrenalinco.hr


Happy Land - najveći riječki zabavni park

Najveći riječki zabavni park Happy Land nalazi se u sklopu Tower Centra Rijeka i proteže se na 2500m2 te je podijeljen u nekoliko cjelina: velika igraonica sa rođendaonicama koja se proteže na 1000m2, bowling centar sa 6 staza za kuglanje, ugostiteljska zona – Kooglana Food&Bar, sala sa aparatima za zabavu (biljari, zračni hokej, košarka, simulatori vožnje, klackalice...) te LaserTag Arena.
Zabavni park nudi organizaciju proslave rođendana za djecu na kuglani, u LaserTag Areni i u igraonici. Prostor je namijenjen i za organizaciju raznih događaja kao što su teambuildinzi, djevojačke i momačke večeri.
Happy Land igraonica prostire se na 1000 m2 te nudi sadržaj za djecu od 6mj. do 10 g. Raznoliki labirinti, bazeni sa lopticama, tobogani i prepreke nude višesatnu zabavu. U sklopu igraonice nalazi se i prostor za roditelje.
LaserTag Arena je novi uzbudljiv sadržaj koji nudi zabavu za uzrast 8+, a izrazito je popularna i među odraslima (pogotovo ljubiteljima TV serije Kako sam upoznao vašu majku). Arena se proteže na 300m2 i sadrži prepreke i mete za igrače kao i reflektirajuće prsluke i puške. Moderna verzija paintballa posebno će se dopasti i svima onima koji vrijeme provode uz Playstation igricu Fortnite. LaserTag igra je bezopasna, a igra se pod budnim okom animatora.

Kooglana Food&Bar nudi vrhunske pizze, hamburgere, roštilj na drveni ugljen, salate, tjestenine i njoke, kao i popularan Fingerfood idealan za konzumaciju na Bowlingu za vrijeme igranja, a sve to po izrazito povoljnim cijenama.
Bowling zona obuhvaća 6 profesionalnih Brunswick staza sa svjetlosnim efektima u večernjim terminima kao i kuglama za djecu I odrasle. Bowling je idealna zabava za sve dobne skupine i ne zahtjeva posebnu fizičku spremu, a za djecu su dostupne ogradice uz stazu kao i tobogan za kugle kako bi i oni u potpunosti uživali u čarima igre. Rođendanske proslave organiziraju se za djecu od 8 plus. Bowling arena je idealno mjesto za druženje i opuštanje nakon posla, kao i za razvoj i nadogradnju odnosa sa zaposlenicima. U mogućnosti smo rezervirati profesionalne bowling staze za potrebe poslovne prezentacije i/ili team buildinga vaše tvrtke (zatvoreno za javnost).


Radno vrijeme Happy Land igraonice i LaserTag Arene: ponedjeljak - petak od 16 do 20 sati/ subotom i nedjeljom od 10 do 20 sati.
Radno vrijeme Kooglana Food&Bara i Bowlinga: ponedjeljak - nedjelja od 8 do 24 sata (kuhinja radi od 8 do 23 sata).Adresa: Janka Polića Kamova 81
Tel.: +385 91 208 8831; +385 99 208 8830.
E-mail: bowling.rijeka@gmail.com / happyland.rijeka@gmail.com


Kids Escape Room

Kids escape room je prvi dječji escape room u Rijeci i okolici. U ponudi imamo dvije tematske sobe: Laboratorij i Slatki bijeg, te su igre namijenjene djeci školske dobi. Osim toga, imamo i veliku party sobu u kojoj održavamo proslave rođendana.
U rješavanju tematske sobe mogu sudjelovati samo djeca ili cijela obitelj zajedno.
Timski rad, logičko razmišljanje, puzzle, zagonetke, razni zadaci i fizička akcija samo su neki od segmenata sa kojima će se djeca susretati unutar soba. Prihvatite izazov i dovedite vašu djecu na najzabavnijih 60 minuta.

Radno vrijeme prema dogovoru i rezervacijama, nazvati na +385 91 566 88 48Adresa: Frana Supila 8
Tel.: +385 91 566 88 48
E-mail: kidsescaperoom@yahoo.com
Web stranica: www.kidsescaperoom-rijeka.com