28 28°C

Zabavni sadržaji


Fox in a box Room escape Rijeka

Fox in a box je igra uživo namijenjena grupama od 2 do 5 osoba. Zadatak grupe je u 60 minuta savladati brojne zagonetke i pobjeći iz tematski uređene sobe. Zadatak je jednostavan, ali izazovan: za pronalazak izlaza neophodan je timski rad.
Jeste li kada zamišljali kako je to pobjeći iz zatvora? Ili opljačkati banku? U Room escapeu Rijeka možete se okušati u obje uloge. Ukoliko niste igrali Room escape igre ranije, preporuča se najprije odigrati „Zatvor“ koji je malo linearniji i lakši za početnike, dok je „Centralna banka“ namijenjena iskusnijim igračima.
Termini: 16.30, 18, 19.30 i 21 sat
Cijena za grupu od 2 do 5 osoba: 400,00 kn


Adresa: Jelačićev trg 10/I
Tel.: +385 98 386 982
E-mail: info@foxinaboxrijeka.hr
Web stranica: www.foxinaboxrijeka.hr


Adrenalinco - indoor adrenalinski park

Željni ste zabave i uzbuđenja? Previše ste pod stresom? Tražite mjesto za teambuilding sa svojim kolegama? Ili nemate ideje za proslavu dječjeg rođendana? U indoor parku Adrenalinco sigurno naći ćete savršenu aktivnost za sebe.
Dogovorite team building i povedite svoje kolege na dnevnu dozu adrenalina. Paintball, ljudski stolni nogomet ili bilo koja druga sportska aktivnost iz ponude parka Adrenalinco nasmijat će vas i opustiti za nove radne pobjede. Ako ste iscrpili sve ideje za rođendane vaših najmlađih, tu su zorb nogomet, zip line, penjanje i prelaženje mostova koji će djecu oduševiti i učiniti im rođendan posebnim.
Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 16 do 22 sata / subotom i nedjeljom od 10.30 do 22 sata


Adresa: Brajdica 3/5
E-mail: adrenalinco@yahoo.com
Web stranica: adrenalinco.hr