Više od Rijeke

< >
Više od Rijeke Više od Rijeke Više od Rijeke Više od Rijeke

Pozicija našega grada oduvijek je omogućavala odličnu povezanost s najrazličitijim bližim i daljnjim mjestima - iskoristite priliku i posjetite riječku okolicu, uživajte u raznolikosti i posebnostima susjednih mjesta.


  

Opatijski Lungomare

Šetnica uz samo more proteže se neprekidno u duljini od 12 kilometara od malog ribarskog mjesta Volosko, preko znamenite Opatije, pa sve do Lovrana.
Volosko – malo mjesto velikog šarma

Ne propustite posjetiti Volosko, ribarsko mjesto između Rijeke i Opatije.
Na kavu i šetnju u Kastav

Vole ga umjetnici, vole ga zaljubljenici u prirodu... to je Kastav ili „grad na brege“ s kojeg se pruža jedan od najljepših pogleda na Kvarner.
Kostrena - šetnica i trim staza

Kostrena se nalazi svega par minuta vožnje od centra Rijeke i ako dođete u proljeće ili ljeto, svakako obiđite njezinu, tri kilometra dugu, šetnicu uz more i prekrasne plaže na kojima se sunce najduže zadržava.
Gašparov mlin u Martinovom selu

U zaleđu Rijeke, na Grobinšćini, svakako vrijedi pogledati jedini mlin sagrađen od drveta i jedini kojega još pokreće voda Rječine.
Skijalište Platak

Samo pola sata od centra od centra Rijeke nalazi se malo obiteljsko skijalište Platak, jedinstveno po tome što se s njega pruža nezaboravan pogled na more.
Automotodrom Grobnik

Automotodrom na Grobniku, zvan Grobnička ljepotica, izgrađen je 1978. godine i na njemu se svake godine organiziraju brojne auto i moto-utrke, a svakodnevno je i u funkciji treninga ili testiranja.