28 28°C

2. godina međunarodnog eno-gastro festivala WineRi

16.04.2018
Međunarodni eno-gastro festival WineRi održat će se 20. i 21. travnja, a na drugom izdanju ovog festivala predstavit će se veliki broj proizvođača, prvenstveno vina, ali i delicija...

Međunarodni eno-gastro festival WineRi održat će se 20. i 21. travnja, a na drugom izdanju ovog festivala predstavit će se veliki broj proizvođača, prvenstveno vina, ali i delicija – čokolade i slastica, maslinovog ulja, meda, likera i rakija te suhomesnatih proizvoda i sira iz Hrvatske i susjednih zemalja. WineRi, kojeg su novinari prozvali „odom mediteranskom načinu života“, održat će se u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja – Guvernerovoj palači koja će tako na dva dana postati „Dionizov hram užitka“, a odabrana je kao baza ovog festivala kako bi se stvorilo unikatno ozračje za uživanje u eno-gastro delicijama svim osjetilima.

Travanj je odabran kao mjesec u kojem su proizvođači spremni za izlazak na tržište, a ponuda na turističkom tržištu Kvarnera još nije definirana, čime se zadovoljava potreba i ponude i potražnje. U sklopu festivala bit će održan i čitav niz radionica i predavanja te WTF party i večere.

 

Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku.