26 26°C

6. CapoeiraFest - međunarodni festival brazilske kulture

18.04.2018
Capoeira grupa Jacobina Arte Rijeka organizira 6. CapoeiraFest, međunarodni festival Brazilske kulture u Rijeci, koji će se održavati od 21. do 29. travnja na brojnim lokacijama

Capoeira grupa Jacobina Arte Rijeka organizira 6. CapoeiraFest, međunarodni festival Brazilske kulture u Rijeci, koji će se održavati od 21. do 29. travnja na brojnim lokacijama.

U sklopu CapoeiraFesta održat će se brojne radionice za djecu i odrasle povezane s brazilskom kulturom - radionice sambe, afro-brazilskih plesova i radionice perkusija, predavanje o Brazilu i brazilskoj kulturi, a očekuje nas i Brazil night party 28. travnja u Botelu Marina na kojem će nastupiti profesionalna brazilska plesačica te će se izvoditi acro show. CapoeiraFesta završava 29.travnja velikim Final Showom koji će se održati u Filodramamtici, a događaju će prisustovati i brazilski veleposlanik u Hrvatskoj.

CapoeiraFest je stvoren sa svrhom promoviranja brazilske kulture i capoeira vještine, te uključivanja mladih u bavljenje sportsko-kulturnim aktivnostima, uz razvoj tolerancije i poštivanja, promociju afro-brazilske kulture te edukaciju društva i zajednice prema novim oblicima izražavanja.

Program
21.4. Projekcija filma “Besouro”, Blaža Polića 2, 4.kat, u 20 sati
24.4. Capoeira - od ropstva do igre, Frana Supila 6, u 18 sati
26.4. Capoeira za djecu, Blaža Polića 2, 4.kat, u 18 sati
27.4. Capoeira za odrasle, Blaža Polića 2, 4.kat, u 18 sati
28.4. Radionice afro i samba plesa, OŠ Vladimir Gortan, prilaz Vladimira Gortana 2, u 17 sati
28.4. Brazil Night Party, Botel Marina, u 21 sat
29.4. Capoeira Final Show, Filodrammatica, u 11 sati

 

Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku.

Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku.